Här kommer en ny kategori, som jag inte tror att jag kommer att ha några problem med att fylla. Bananglass. 


Du behöver:
Frysta bananer
Fryst ananas
2 msk Ingefärspulver eller 1 cm riven färsk ingefära
1 msk honung (om du vill)
4 dadlar, urkärnade och eventuellt blötlagda
0.5-1 dl vatten
1 nypa vaniljpulver
 
Gör så här:
1. Mixa bananer, ananas, vatten och vanilj tills du får en mjukglasskonsistens. 
2. Lägg i resten av ingredienserna och mixa tills det är blandat. 
3. Skopa upp, ringla på agavesirap och ÄT! 
Eller om du tycker glassen är för lös(och orkar vänta..), häll upp i en låda och ställ i frysen i 30 min eller mer innan du äter upp allt! 
bananglass, foodblog, foodporn, nicecream, raw,

1 kommentarer

Elin

24 Feb 2016 10:57

Hejsan!

Vi har gjort en artikel med härliga glassrecept och vi tog med ditt recept i den :) Vilken underbar smakkombination. Artikeln kommer upp på startsidan senare i veckan: http://blogg.se/article/2016/february/lista-glass-i-stora-lass.html <- här kan du titta på den och det är också möjligt att rösta på den glass man gillar mest!

Ha en fin dag!
Hälsningar,
Bloggredaktionen

Kommentera

Publiceras ej