Abbas Pollo, Veras och mitt nationalrecept från gymnasiet. Tror att hon hade någon gammal tränare som gjorde det, för att det är ca 100% protein och sen lite mer protein. Alltid bra när man tränar 😍💪🏼Grytan är också 100% jättegod också så no loss heller. 
 
(null)
(på bilden är den inte helt klar, den ska fortsätta koka tills den blir kladdigare/grytigare/hopkokad)
 
Du behöver:
  • Olja
  • 2-3 vitlöksklyftor, hackade
  • Curry 
  • Garam Masala
    (fyll botten av kastrullen med kryddorna)
  • 1 paket gröna linser (blötlagda över natten om du har lite känsligare mage)
  • 1 pkt torkad sojafärs (samma som linserna)
  • 2 grönsaksbuljongtärningar
OBS! Ha ett glas med vatten brevid kastrullen när du lagar mat. 
 
Gör såhär:
  1. Fyll botten av kastrullen med olja, vitlök och stek upp kryddorna en liten stund. Ha inte för hög värme. 
  2. Häll i linserna och stek en snabbis, tillsätt sojafärsen, grönsaksbuljongen och en skvätt vatten. 
  3. Fortsätt röra om och fyll på med vatten allt eftersom det försvinner. Håll på tills det är genomkokt och lagom geggigt! 
  4. Koka ris eller potatis till och enjoy! Glöm inte smaka av med salt också såklart. 
 
abbaspollo, lunch, middag, recept, vegan,